Wij verwerken graag de aangifte inkomstenbelasting voor je

Particulieren

Als particulier ben je bij ons ook zeer welkom. Geen tijd of zin om de aangifte inkomstenbelasting in te vullen? Wij verwerken graag de aangifte inkomstenbelasting voor jou. Dat geldt ook voor het aanvragen van een voorlopige teruggaaf, zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebondenbudget of kinderopvangtoeslag. Tevens verzorgen wij de aangifte schenkingsrecht of erfbelasting. Ook voor adviesvragen op het gebied van een aangeboden verzekering en/of hypotheekofferte kun je bij ons terecht. 

Wij helpen je graag zodat je je zaken op orde hebt. 

Belastingen

De Belastingdienst bepaalt voor welke belastingen je periodiek aangifte moet doen.
De Belastingdienst bepaalt dit op basis van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Er zijn verschillende soorten aangiftes:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Erfbelasting

Voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting wordt jaarlijks aangifte gedaan. Voor de omzetbelasting is dit meestal per kwartaal maar soms ook per maand of per jaar. Loonbelasting wordt van toepassing als je personeel in dienst hebt. 

Budgetbeheer

Het kan voorkomen dat de ondernemer in een situatie terecht komt dat de resultaten in het bedrijf tegenvallen. Samen met de ondernemer proberen wij dan de resultaten te verbeteren. Met budgetbeheer kunnen wij orde en rust brengen in de financiële situatie. Budgetbeheer is bedoeld om schulden te voorkomen of om ervoor te zorgen dat schulden niet groter worden. Op vrijwillige  basis kunnen wij dan zowel zakelijk als privé de financiën (tijdelijk) gaan regelen.

Wil je meer informatie over ons kantoor en onze werkzaamheden?

Neem dan nu contact op via dit contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Natuurlijk ben je van harte welkom op ons kantoor op de Burgemeester Backxlaan 258 te Nieuwleusen