Corona: hulp bij financiële problemen

De afgelopen tijd hebben we voornamelijk aandacht besteed aan de zakelijke kant van de Coronacrisis, aan de nieuwe regelgeving en de mogelijkheden voor financiële bijstand door de overheid.

Door de Coronacrisis vallen er veel zekerheden weg. Voor de ZZP’er kan dit betekenen dat opdrachten zijn weggevallen of het bedrijf waar u werkt kan in zwaar weer verkeren waardoor uw baan, dus uw inkomen, onder druk komt te staan.

De gevolgen van de Coronacrisis treffen ons allemaal! Wanneer u hiernaast ook nog met financiële problemen te maken krijgt geeft dit vaak extra stress.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met stress vaker verkeerde financiële keuzes maken. Als u het gevoel heeft dat u uw financiële overzicht kwijt raakt, schroom niet en vraag hulp!

Door dit al in een vroeg stadium te doen krijgt u snel weer grip op uw financiële situatie, en dit geeft weer rust en ruimte in uw hoofd zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Er zijn diverse sites waar je tips en tricks kunt vinden zo heeft het Nibud een speciale Geldkrant gelanceerd.

https://www.nibud.nl/consumenten/nibud-lanceert-geldkrant-special-minder-inkomen/

Bent ondernemer, werkgever met personeel of particulier en wilt u graag een persoonlijk advies op maat?  Dan helpen wij u graag om uw financiële zaken (weer) op orde te krijgen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *