Administratiekantoor Ommen

Wil je je administratie uitbesteden aan een gerenommeerd administratiekantoor bij Ommen? Kies dan voor administratiekantoor Mulders. Wij helpen al vele bedrijven in Ommen met hun administratie, van groot tot klein. Dus of je nou zzp’er bent, een MKB-bedrijf hebt of een grote onderneming runt: je administratie in Ommen is bij ons in veilige handen. Wij hebben onze zaken op orde, jij ook? Neem gauw contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op!

Van bedrijfsadministratie tot salarisadministratie

Ons administratiekantoor in Ommen is veelzijdig. We kunnen, als je dat wilt, jou de gehele administratie van je bedrijf uit handen nemen. Heb je hier binnen je bedrijf geen aparte afdeling voor en zie je het niet zitten om de administratie zelf te doen – omdat je hier nu eenmaal geen verstand van hebt of je bedrijf te groot is om dit allemaal bij te houden – dan is het aan te bevelen om de bedrijfsadministratie uit te besteden. Je kunt je dan volledig richten op waar jij goed in bent: het runnen van je bedrijf.

Administratiekantoor Ommen

Wat nemen wij dan precies voor onze rekening? Wel, als je ervoor kiest ons administratiekantoor bij Ommen de administratie van je bedrijf te laten doen, dan betekent dit dat we onder meer de verkoopfacturen voor je opstellen en doen we voor jouw bedrijf het debiteurenbeheer. Ook alle inkoopfacturen handelen wij tijdig en netjes af: alleen de daadwerkelijke betaling doe je natuurlijk nog gewoon zelf. Bovendien verwerkt ons administratiekantoor bij Ommen alle kas- en bankmutaties, doen we ieder kwartaal de btw-aangifte en stellen we begrotingen en prognoses op.

Het administratiekantoor bij ommen voor zzp’ers in Ommen

Zoals gezegd helpt ons administratiekantoor bij Ommen niet alleen (middel)grote bedrijven, maar zeker ook zelfstandigen. Want juist als zelfstandig ondernemer heb je vaak nu eenmaal niet de tijd of de vaardigheden om je eigen administratie zorgvuldig bij te houden en dat kan tot vervelende problemen leiden. Wil je als zzp’er je administratie in Ommen uit handen geven, dan is ons administratiekantoor nabij Ommen je graag van dienst. Maar je kunt je ook aanmelden voor onze speciale boekavonden, waarin we je leren zelf je administratie te doen. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Jouw boekhouder in Ommen

Wij zijn met ons administratiekantoor bij Ommen gevestigd in Nieuwleusen en helpen klanten uit de hele omliggende regio. Dus niet alleen bedrijven uit onze eigen gemeente Dalfsen zijn bij ons welkom. Ook wanneer je op zoek bent naar een boekhouder voor je bedrijf in Ommen DalfsenDedemsvaartStaphorst en omgeving zijn wij je graag van dienst!

Neem contact met ons op

Wil je ook de boekhouding van je bedrijf in Ommen uitbesteden? Bel ons dan vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken of stuur ons een e-mail. Je kunt ons bereiken via 0529 – 48 00 00 en info@muldersoporde.nl. Ons administratiekantoor bij Ommen helpt je graag met de administratie van jouw bedrijf!

Neem contact op!